Dijital Sözlük
0212 337 0707
İnsan Kaynakları

Data Market, Microsoft Azure Web Uygulamaları Modernizasyonunu Geliştirme Uzmanlığı Yetkinliğini Kazandı

İstanbul, Türkiye6 Ekim 2020Data Market bugün, bir çözüm ortağının derin bilgisi, kapsamlı deneyimi ve üretim web uygulaması iş yüklerini taşıma ve modernleştirme ve Azure’da uygulama hizmetlerini yönetme konusundaki kanıtlanmış uzmanlığını doğrulama yöntemi olan, Microsoft Azure Gelişmiş Uzmanlık Web Uygulamalarının Modernizasyonunu kazandığını duyurdu.

Yalnızca müşteri başarısı ve personel becerilerine ilişkin keskin kriterleri karşılayan ve ayrıca Azure Uygulama Hizmeti’ni uygulama becerileri de dahil olmak üzere web iş yükü dağıtım ve yönetim uygulamaları üçüncü taraf denetimlerinden geçmiş olan iş ortakları Microsoft Azure Gelişmiş Uzmanlık Web Uygulamalarının Modernizasyonunu kazanabilirler.

Şirketler uygulamalarını modernize etmek ve bulut bilişimin sağlayabileceği avantajlardan tam anlamıyla yararlanmak istediklerinde, mevcut web iş yüklerini buluta taşımak, optimize etmek ve yönetmek için gelişmiş yetkinliklere sahip bir iş ortağı ararlar.

    • [Partner quote – Bir Microsoft Quote da dahil etmek isterseniz, lütfen aşağıdaki ön onaylı MicrosoftQuote’u kullanın. Lütfen belirlenmiş marka yüzü de dahil olmak üzere bu metni değiştirmeyin. Microsoft Quotes, yalnızca basın bülteninde bir iş ortağından yapılan alıntı da yer alıyorsa dahil edilebilir. Bir Microsoft Quote, müşteri veya iş ortağından yapılan alıntıların altına yerleştirilmelidir. Alıntılar yan yana olmak zorunda değildir, ancak bu, tüm üçüncü taraf duyurularında standart olan bu sıralamadır.]

Bulut ve Yazılım Çözümleri Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Uzun şunu ekledi: “Azure gelişmiş uzmanlık sertifikasında Web Uygulamalarının Modernizasyonu, bizim için Microsoft Azure’da web uygulamalarını taşıma, modernleştirme ve yönetme konusundaki uzmanlığımızı belgelendiren yeni bir başarıdır.” Data Market olarak, müşterilere bulutta olmanın avantajlarından yararlanmaya başlamaları için bir yol sunabilmek adına hem becerilerimizi hem de deneyimimizi açıkça gösterdik.”

Data Market Web Uygulama Modernizasyon Danışmanlığı, iş sürekliliğini kesintiye uğratmadan buluta geçiş sağlamak için profesyonel bir danışmanlık hizmetidir.

Start typing to see you are looking for.
Sitemizde kullanımı analiz etmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek, ölçmek ve ziyaret tercihlerinizi hatırlamak için çerezler kullanmaktayız. Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.
Tamam