Dijital Sözlük
0212 337 0707
İnsan Kaynakları

2023 Microsoft Türkiye Yılın İş Ortağı Ödülü’nün Kazananı Data Market!

Data Market olarak Türkiye’deki Microsoft Yılın İş Ortağı Ödülü’nü kazanmamızın haklı gururunu yaşıyoruz. Microsoft teknolojilerinin müşteri ihtiyaçlarına göre uyarlanması, lisanslama, yenilikçi çözümler sunma ve sunulan çözümün projelendirilerek hayata geçirilmesindeki başarımız ve müşterilerimize sağladığımız değerler ile bu ödüle layık görüldük.

Data Market Bulut ve Yazılım Çözümleri Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Uzun ödül ile ilgili aşağıdaki açıklamarı yaptı:

Data Market olarak, 2023 Microsoft Partner of the Year – Türkiye ödülünü kazandığımız için büyük gurur duyuyoruz. Bulut Çözümleri alanında müşterilerimize sunduğumuz yenilikçi çözümler ve Bulut Yönetilen Hizmetler alanında en yüksek yetkinlik seviyesini gösteren Azure Expert MSP ünvanımız, bu prestijli ödülü almamızı sağladı. Bu başarı, Data Market Microsoft ekibimizin lisanslama, çözüm sunma ve sunulan çözümün projelendirilerek hayata geçirilmesinde müşterilerimize en üst düzeyde değer sağlama hedefimize ulaştığımızın da bir göstergesidir. Microsoft ile olan güçlü işbirliğimizi sürdürerek, müşterilerimize en iyi Bulut Çözümleri deneyimini sunmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin iş süreçlerini optimize etmelerine, verimliliklerini artırmalarına ve dijital dönüşümlerini hızlandırmalarına yardımcı olmaya, bu ödülün de verdiği motivasyonla, devam edeceğiz.

Microsoft Yılın Ortağı Ödülleri, geçtiğimiz yıl içerisinde Microsoft tabanlı uygulamaları, hizmetleri ve cihazları geliştiren Microsoft iş ortaklarına verilmektedir. Ödüller çeşitli kategorilere ayrılmış olup, ödülü almaya hak kazanan iş ortakları dünya genelinde 100’den fazla ülkeden gönderilen 4.200’den fazla adaylık arasından seçilmektedir. Belirlenen kriterler doğrultusunda Data Market, 2023 Microsoft Türkiye Yılın İş Ortağı Ödülü’nü almaya hak kazanmıştır.

Microsoft Baş İş Ortağı Yetkilisi ve Küresel İş Ortağı Çözümleri Kurumsal Başkan Yardımcısı Nicole Dezen ödül ile ilgili aşağıdaki açıklamarı yaptı:

2023 Microsoft Yılın İş Ortağı Ödülleri’nin kazananlarına ve finalistlerine tebrikler! Bu yılın kazananlarının sunduğu yenilikçi çözüm ve hizmetler, müşteriler üzerinde olumlu etkiler yaratmakta ve dijital dönüşümü mümkün kılmaktadır. Bu, Microsoft Cloud ile mümkün olanın en iyisini göstermektedir.

Microsoft Yılın İş Ortağı Ödülleri, her yıl şirketin küresel iş ortağı konferansı olan Microsoft Inspire’den önce duyurulmakta ve ödüller Microsoft Inspire’da teslim edilmektedir.  Bu yıl 18-19 Temmuz Seattle / Washington gerçekleşecek olan Microsoft Yılın İş Ortağı Ödülleri etkinliğine ise;  Data Market CEO’su Murat Boyla katılarak; ödülü teslim aldı.

2023 ödülleri hakkında ek detayları Microsoft İş Ortağı blogunda bulabilirsiniz. Kategorilerin, kazananların ve finalistlerin tam listesini ise burada bulabilirsiniz.

Start typing to see you are looking for.
Sitemizde kullanımı analiz etmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek, ölçmek ve ziyaret tercihlerinizi hatırlamak için çerezler kullanmaktayız. Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.
Tamam