Dijital Sözlük
0212 337 0707
İnsan Kaynakları

Pozitif Zeka ile Zihninizdeki Dengeyi Değiştirin

Değerli Müşterimiz,

7 Mayıs 2024 Salı günü, 20:00 – 21:00 saatleri arasında Pozitif Zeka ile Zihninizdeki Dengeyi Değiştirin başlıklı webinarımızda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Zihnimiz sürekli olarak performansımızı ve mutluluk potansiyelimizi sabote etmekte. Stres dahil tüm olumsuz duygularımız, kendi kendimizi sabote etmenin sonucudur.

Beynimizin bize hizmet eden kısmını güçlendirmek, sabote eden kısmını susturmanın yöntemlerini dinlemek için konunun uzmanlarına kulak verin hayatın zorluklarıyla daha olumlu bir zihinle ve daha az stresle başa çıkmak ister misiniz?

Pozitif zeka ile şimdi tanışın…


Bertay Fişekçi Hakkında:

Bertay Fişekçi, 23 yıllık kurumsal hayatının ardından çalışan bağlılığı, kültür dönüşümü, orta kademe yöneticilerin beceri gelişimi alanlarına odaklanmıştır ve bu konularda şirketlere profesyonel destek vermektedir. İnsan odaklı organizasyonların daha da geliştirici, kârlı ve çekici olduğu inancıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Start typing to see you are looking for.
Sitemizde kullanımı analiz etmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek, ölçmek ve ziyaret tercihlerinizi hatırlamak için çerezler kullanmaktayız. Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.
Tamam