Dijital Sözlük
0212 337 0707
İnsan Kaynakları

Türkiye’nin İlk ve Tek Microsoft Azure Expert Yönetilen Hizmetler Tedarikçisi (MSP) Olduk

Bugün Türkiye’nin önde gelen stratejik BT çözümleri ve hizmetleri sağlayıcısı Data Market, dünya çapında az sayıdaki en üst seviyede yetkin Microsoft iş ortağına verilen bir statü olan Microsoft Azure Expert Yönetilen Hizmetler Sağlayıcısı (MSP) ünvanını hak ettiğini duyurdu.

Son derece kapsamlı bir bağımsız denetim sürecinden başarıyla geçen Data Market, Azure yolculuğunun tüm adımlarında sahip olduğu derin yetkinlik ve en iyi uygulamaları (best-practice) ortaya koyarak, tasarım, geçiş, dönüşüm, izleme, otomasyon, hizmet yönetimi, güvenlik, uyumluluk ve maliyet optimizasyonu dahil olmak Azure Expert MSP programının küresel beklentilerini karşılayacak yeterlilikte olduğunu kanıtladı. Data Market böylelikle insan kaynakları konusundaki stratejik yatırımlarını, yenilikçi teknolojileri etkin bir şekilde kullandığını ve kurumsal müşterilerinin dijital dönüşümünü başarıyla gerçekleştirecek yeterlilikte olduğunu belgelemiş oldu.

Konuyla ilgili olarak Data Market CEO’su Murat Boyla duygularını “ekip olarak Microsoft Azure Expert MSP olarak tanınmış olmaktan son derece gurur duyuyoruz. Bu ünvanın müşterilerimize artan rekabet ortamında yaptıkları bulut yatırımlarından stratejik faydalar elde etme vizyonumuzu en iyi şekilde yansıttığına inanıyoruz” kelimeleriyle ifade etti.

Data Market Bulut ve Yazılım Çözümleri Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Uzun düşüncelerini “Data Market, Microsoft Azure Expert MSP olarak Microsoft Azure konusundaki uzmanlığını ve operasyonel mükemmelliğe olan bağlılığını en iyi şekilde ortaya koymuş oldu. Müşterilerimize sağladığımız değer odaklı yaşam döngüsünü pekiştirmemize imkân sağlayacak bu başarıdan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz”, şeklinde açıkladı.

Data Market Teknolojik Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Fatih Cem Atalı, “Microsoft Azure Expert MSP olmak Azure yetkinliklerimizin gücünün ve çeşitliliğinin, iş süreçlerimizin verimliliğinin, kalite ve servis seviyesi standartlarımızın program tarafından tayin edilen küresel standartları aştığının bir ispatı. Bu aynı zamanda Microsoft’un en iyi uygulamaları ve global operasyon standartları ile aramızdaki uyumun bir göstergesi”, kelimeleriyle programın süreç, yetkinlik ve standart boyutuna değindi.

Data Market ayrıca WS/SQL Migration, Modernization of Web Apps ve Adoption and Change Advanced Specialization uzmanlıklarını kazandı. Bu uzmanlıklar ve Azure Expert MSP statüsü, Data Market’in Microsoft Gold Partner olarak Microsoft ile 25 yılı aşkın süredir sürdürdüğü stratejik ortaklığını güçlendiriyor.

Start typing to see you are looking for.
Sitemizde kullanımı analiz etmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek, ölçmek ve ziyaret tercihlerinizi hatırlamak için çerezler kullanmaktayız. Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.
Tamam