Dijital Sözlük
0212 337 0707
İnsan Kaynakları

Data Market, Bilişim 500 Sistem Entegratörleri Yazılım Kategorisinde Birinci

Türkiye’nin bilişimin gücüyle yükselmesine katkı sağlayan teknoloji sektörü şirketlerinin dahil olduğu “İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye 2021 – Bilişim 500” araştırmasının sonuçları, İstanbul’da düzenlenen törenle açıklandı. Türkiye bilişim ve teknoloji sektörünün önemli referans kaynağı olarak düzenlenen geniş kapsamlı etkinlikte, iş dünyasının önemli isimleri ile kamu, regülasyon ve medya kurumlarının önemli temsilcileri bir araya geldi.

Bu yıl “Sürdürülebilirlik” mottosuyla gerçekleştirilen “İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye 2021 – Bilişim 500” Araştırması’nın sonuçları 03 Ağustos Çarşamba günü düzenlenen ödül töreniyle açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Sistem Entegratörleri – Yazılım kategorisinde 1.’lik ödülü Data Market’in olurken genel sıralamaya göre; Data Market Türkiye’nin ilk 500 bilişim şirketi arasında 27. sıraya yükseldi.

Start typing to see you are looking for.
Sitemizde kullanımı analiz etmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek, ölçmek ve ziyaret tercihlerinizi hatırlamak için çerezler kullanmaktayız. Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.
Tamam